개요

위치

후기 (10) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 10개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.0
청결 상태 9.3
편안함 8.0
가격 8.9
8.8

정렬 기준 :

Yvonne, 다 큰 자녀가 있는 가족, Haarlem, 네덜란드 I 23 Mar 2017

"Locatie is prima!Appartement matig!!Bedbank is lastig om uit te trekken en weer in elkaar te schuiven.Stoeltjes bij het tafeltje hebben slecht zitcomfort. Afvoer van de douche was verstopt. Dit gemeld maar hopelijk bij de volgende gasten positief opgelost. Jammer genoeg geen waterkoker of koffieapparaat aanwezig. Inchecken pas na 16.00 u vind ik erg laat. De stad zelf is fantastisch!"

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.0
익명, 성인 커플, Mainz, 독일 I 13 Feb 2017

"올드 타운에 위치"

"Super Lage in Altstadt"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
Elise, 성인 커플, wagenborgen, 네덜란드 I 13 Jun 2016

Elise rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
GUNWOO, 친구들 일행, Jinju, 대한민국 I 15 Jan 2016

"가격도좋고 숙소위치도 정말 좋았습니다. 숙소도 깨끗하고 좋았습니다."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Romario, 어린 커플, Rotterdam, 네덜란드 I 14 Aug 2015

Romario rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Jan, 성인 커플, Oene, 네덜란드 I 11 Jan 2015

"아름 다운 위치에 깔끔한 넓은 아파트. 걸어서 갈 수 있는 거리 다입니다. 겨울 태양에 아름 다운 도시입니다. 오전 11시 체크인 수 모든. 우리가 할 수 있는 아직도 i.v.m. 아파트에서 저녁 늦은 비행 하는 마지막 날. "

"Keurig ruim appartement op een mooie locatie. Alles is op loopafstand. Prachtige stad om van de winterzon te genieten. Inchecken kon om 11:00 uur al. Laatste dag konden we i.v.m. late vlucht nog tot 's avonds in het appartement verblijven. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Martien, 성인 커플, Nijmegen, 네덜란드 I 27 Dec 2014

"놀랍게도 우리는 단지 20시 시간에 우리는 장면에 이었기 때문에, 30 유로 지불 했다. 말도 안 되! 일부 협상 후 우리를 1 일 2 대 충전 허용 되었다. 장소는 도시의 오래 된 부분의 중심에 잘 위치 해 있습니다. 불행히도, 단 50 m 떨어져 밤 소음에 04시 어디에서 온 작은 광장 이었다. 창 고에 귀마개에 대 한 소파 침대의 매트리스, 우리 수 면 수 있습니다. 침대는 좋아, 하지만 아니 더 이상 그 (당신이 롤 서로 향해). 또한, 아파트는 단정 하지만 아주 아늑한. Nice 넓은입니다."

"Tot onze verbazing moesten we 30 euro bij betalen, omdat we net niet om 20:00 uur ter plaatse waren. Belachelijk! Na wat onderhandelen, mochten we kosteloos een dag twee fietsen huren. De plek is prima gelegen in het centrum van het gezellige oude deel van de stad. Helaas was er op 50m afstand een pleintje waar tot 04:00 uur in de nacht veel rumoer vandaan kwam. Met het matras van de bedbank voor het raam en oordoppen in, konden we wel slapen. Het bed is ok, maar niet meer dan dat (je rolt naar elkaar toe). Verder is het appartement netjes, maar niet heel erg gezellig ingericht. Wel lekker ruim."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 6
가격 7
7.0
Marck, 나홀로 여행자, Duffel, 벨기에 I 30 Oct 2014

"머물 좋은 "방법" 발렌시아에서. 완벽 하 고 친절 한 호스트입니다. 도시 중심에 위치 그냥 가져가, 당신은 후회 하지 않습니다."

"A nice "way to stay" in Valencia. Perfect and friendly hosts. Excellent location in the city-center Just take it, you wont regret."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Patrick, 다 큰 자녀가 있는 가족, Diepenbeek, 벨기에 I 25 Jul 2014

"이 사람 (집주인)를 사용 하면 정말 아주 좋은 환경에서 귀하의 휴가 즐길 수 있습니다. 그들은 매우 도움이 하 고 정확 했다. 정말 해야. 에어컨 24 °에 24 시간-FI와 아름 다운 appatementje. 완비 된 주방 (냉장고 3 슬라이더, 냉장고 등 잘...) 감사. 너무 나쁜 그것은 끝났습니다. "

"Deze mensen (verhuurders) lieten je echt van je vakantie genieten in een zeer mooie omgeving. Ze waren zeer behulpzaam en correct. Echt een aanrader. Mooie appatementje met WIFI, airco 24 op 24 op 24°. Prima ingerichte keuken ( Diepvries met 3 schuiven, prima frigo enz......) Dank. Jammer dat het voorbij is. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Saskia, 성인 커플, Leiden, 네덜란드 I 02 May 2013

"아주 좋은 동네에 아파트 이며 중앙에 위치. 아파트 관리자는 매우 친절 하 고 도움. 동정 우리가 임대 아파트 뜨거운 물, 그것에 의하여 관리자는 우리가 제공 하는 다른 아파트 했다. 또한는 매우 중앙 위치와 브랜드의 새로운 아파트, 처음부터. 그것은 거기에 우리에 게 몇 시간을 했다. 때문에 아파트는 우리가 원래 했다 신중 하 게 선택 사용할 수 없었다. Mamaner는 정말 훌륭한 길이에 왔다. 그리고 끝에 확인 했다. 그래서 내가 불평 싶지 않아요."

"Appartement is in erg leuke wijk en centraal gelegen. De appartementmanager is heel vriendelijk en behulpzaam. Jammer was dat het appartement dat we gehuurd hadden geen warm water had, waardoor de manager ons een ander appartement aanbood. Ook een heel centraal gelegen en gloednieuw appartement, Mercado. Het kostte wat tijd om ons daar over heen te zetten. Omdat het appartement dat we oorspronkelijk zorgvuldig hadden uitgekozen niet beschikbaar was. De mamaner heeft echt veel moeite gedaan. En uiteindelijk was het ok. Dus ik wil geen klacht indienen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다