개요

위치

후기 (40) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 40개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.1
편안함 8.8
가격 8.8
9.1

정렬 기준 :

Iris, 어린 커플, valencia, 네덜란드 I 24 Feb 2013

"In het centrum, dichtbij leuke pleinen en VVV, en er is fietsverhuur in de straat. Appartement is redelijk klein, maar prima voor twee. Fijn dat er wifi is! Eigenaar was op tijd op de afspraken en smste snel terug bij een vraag. (10min lopen vanaf metro, maar taxi vanaf vliegveld is fijner en maar een paar euro duurder dan samen met de metro) Kleine dingetjes; bed vonden we wat hard/scheef, keukenkastjes zijn idd lastig open te krijgen, de badkamerdeur kan niet dicht en de douche is vrij snel koud. Maar hier hebben we weinig last van gehad, en verder alles prima, we hebben een prettig verblijf gehad!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Christian, 비즈니스 출장맨, Bremen, 독일 I 21 Oct 2012

"perfect apartement for one week stay"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
Rob, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 23 Sep 2012

"Wat een geweldig appartement midden in El Carmen. In de nacht heel rustig, door de goede isolatie. Niet groot maar erg doelmatig en mooi ingericht. Klein balkon voor de nodige uurtjes plezier. Alles aanwezig, zelfs koffie, thee etc. Wil je comfortabel wonen midden in het centrum dat is dit echt een aanrader. Met bus 32 naar het strand kan je er een goede strand/stad vakantie van maken. Bij een tweeweeks verblijf een extra set badhanddoeken. Een koffiemachine."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Erik, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 27 Jun 2012

"Het appartement was compact, maar een prima plek om de stad te verkennen. Het ligt midden in het centrum. Bussen stoppen er genoeg op Plaza del Reina. De metro is ook op nog geen tien minuten lopen. Ontvangst door Javier was vriendelijk en wij kregen een ruime mogelijkheid tot uitchecken! Keuken is was onhandig door het ontbreken van handvaten in de kastjes. Douche is een beetje stuk, maar wel te gebruiken. Voor meer dan twee mensen is het te krapjes..."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0

“Bedankt voor je feedback, Erik. De eigenaar heeft het probleem met de douche opgelost (nieuwe douche geplaatst). We zijn blij dat je het naar je zin had en hopen je snel weer terug te zien.”

Rene, 어린 커플, Utrecht, 네덜란드 I 22 Jun 2012

"all the equipment (tv, washing machine, frdige etc.) sliding door towards the bathroom (could not be closed well)"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0

“Thank you very much for your feedback, Rene. The owner has solved the problem with the sliding door towards the bathroom. We hope you've had a good time and that we may see you again soon at Waytostay!”

익명, 성인 커플, Mook, 네덜란드 I 23 May 2012

"Schoon, netjes en compact appartement. Correcte huisbaas en centrale ligging. Rustige straat. Voor herhaling vatbaar! Soms iets te spontane mede flat bewoners 's nachts."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Edwin Harold, 비즈니스 출장팀, HOOGLAND, 네덜란드 I 05 May 2012

"in the middle of the centre"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
Geertruida, 성인 커플, Zutphen, 네덜란드 I 25 Apr 2012

"De locatie is geweldig, midden in het centrum, maar in een rustig straatje. Het is een klein appartement, maar alles is er. Ga er heen met je geliefde, want anders zit je wel erg op elkaars lip. Het lijkt me dan ook niet geschikt voor 4 personen. Ontvangst door Javier is hartelijk en hij houdt zich punctueel aan de afspraken. Kortom ga het uitproberen. Valencia is trouwens een heerlijke relaxte stad, met allerlei prachtigs om te bekijken. Eigenlijk niets, maar hou er rekening mee dat de wc deur niet goed sluit en neem een extra handdoek mee."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Patricia, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 10 Apr 2012

"Het appartement ligt midden in het Centrum. Je kan bijna alles lopend bereiken.Het is schoon en gezelllig. We hadden van te voren opgebeld of we eerder het appartement in konden. Dat was geen probleem. Ook uitchecken kon later. Javier is een vriendelijk man die tips geeft. Alles was prima geregeld. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, breda, 네덜란드 I 26 Feb 2012

"Centrale ligging Service van de eigenaar bedompte geur in badkamer Stank in de hal, m.n. beneden"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
익명, 친구들 일행, Hamburg, 독일 I 03 Feb 2012

"Sehr zentrale Lage, gute Ausstattung Unangenehmer Geruch nach Kanalisation im Badezimmer und im Treppenhaus Abtrennung zwischen Dusche und Badezimmer zu kurz, so dass beim Duschen das gesamte Badezimmer nass wird"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
Thomas, 성인 커플, Eindhoven, 네덜란드 I 05 Nov 2011

"Prima appartement. Klein maar fijn. Midden in het centrum. Voor 2 personen een prima stek."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다