개요

위치

후기 (8) 8.9

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 8개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.1
청결 상태 8.9
편안함 8.6
가격 8.9
8.9

정렬 기준 :

Rainer, 성인 커플, Duisburg, 독일 I 22 Apr 2014

"Sehr gute Straßenbahnanbindung Linie D Reibungslose freundliche Abwicklung der Schlüsselübergabe. Funktionale Einrichtung Notwendige Ausstattung vorhanden Können wir bedenkenlos weiter empfehlen!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Anke, 성인 커플, Hollandscheveld, 네덜란드 I 28 Jan 2014

"Een fris en vriendelijk appartement, dicht bij metro en tram; echt een aanrader!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
W.F., 성인 커플, Terwispel, 네덜란드 I 18 Oct 2013

"Het appartement was dubbel geboekt! Dus daar kwamen we niet. Maar... een dag voordat we naar Wenen gingen werden we gebeld: Met veel excuses en een zeer goede reden werd uitgelegd dat het appartement was dubbel geboekt. We kregen tegen dezelfde prijs een beter appartement aangeboden op een zeer goede plek in Wenen. Het appartement was op alle hierboven aangegeven criteria UITSTEKEND. En de gastvrouw en haar echtgenoot uiterst vriendelijk, behulpzaam en bekwaam. Dank! Het appartement was: Arsova Suite-Josefstadt"

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.0
Renaud, 성인 커플, Overijse, 벨기에 I 09 Dec 2012

"Goed gelegen, heel proper, smaakvol ingericht, goed geequipeerd, praktisch. Geen thermostaat, decoder van TV om de 15 minuten in upgrade (geen beeld en terug aanzetten na 2 minuten!) licht van buitengang verlicht de kamer tijdens de nacht als iemand het aandoet, een plan met de parkings zo nuttig zijn."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Herma , 성인 커플, Spaarndam, 네덜란드 I 10 Sep 2012

"Alles was prima Het enige is dat er niet iets ligt in het appartement over parkeren van de auto en wat uitleg over het openbaar vervoer.Verder alles prima"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Antonio, 다 큰 자녀가 있는 가족, Roma, 이탈리아 I 29 Aug 2011

Antonio rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Robert, 친구들 일행, PARIS, 프랑스 I 17 Aug 2010

"comfortable, owner's professionalism, chic and practical"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
MARTIN, 어린 자녀가 있는 가족, CELRÀ, 스페인 I 15 Jul 2010

"Su comodidad , con toda clase de detalles para una estancia perfecta."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다