개요

위치

후기 (11) 8.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 11개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.3
청결 상태 7.9
편안함 8.5
가격 7.5
8.1

정렬 기준 :

Huibert, 친구들 일행, , 네덜란드 I 22 Oct 2016

"Minder als basic, zeker geen 6 persoons accomodatie. Ligging tov. Stad en openbaar vervoer is goed. Geen vertegenwoordiger van het appartement gezien oh gehoord."

 
체크인/아웃 4
청결 상태 8
편안함 7
가격 6
6.3
VIVEK, 성인 커플, New Delhi, 인도 I 28 Sep 2016

"The apartment was big, nice and clean. Would have been better if small toiletries was also provided as usually is the case with other apartments these days. Location was also a little far from the main tourist attractions so for tourists location is not very good but for a business traveller it is fine. Neighbourhood was ok. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 6
7.3
익명, 친구들 일행, Dresden, 독일 I 25 Jun 2016

"Wir fanden in einer sehr lauten Einkaufsstraße eine gut eingerichtete Wohnung vor. Die Wohnung ist sehr schön geräumig und auch barrierefrei angelegt. Die Möbel sind modern und die Wohnung damit großzügig bestückt. Geschirr und elektrische Küchengeräte sind genügend vorrätig. Leider MUSS erwähnt werden, dass die Wohnungs-Wände und auch der Parkettboden schon lange renovierungsbedürftig sind (um es human auszudrücken). In einem Raum waren die Übergardinen nicht komplett angebracht und hingen dadurch in der Mitte runter. Eine Parkmöglichkeit gibt es zur Ferienwohnung nicht. Die günstigste Parkmöglichkeit für 5 Nächte kostet nochmals knapp 100 Euro zusätzlich. Vor dem Wohnhaus hält sich täglich ab nachmittags ein anscheinend obdachloser Mann auf, welcher die Passanten auf der Straße anbettelt und bei Nichtbeachtung seinem Ärger laut freien Lauf lässt. Er ruft ständig, dass er gestohlen hat, es wieder zurück gebracht hat und trotzdem bestraft wurde. Das ist zwar sehr traurig, aber im Urlaub ungewollt."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 4
편안함 8
가격 4
5.8
Rob, 성인 커플, Haarlem, 네덜란드 I 26 May 2016

"Appartement is van alle technische gemakken voorzien. Het is echter zeer sober en kil ingericht. De banken zijn niet bedoeld om op te zitten. Het is ruim en de bedden zijn perfect. De buurt is redelijk. O.V.-verbindingen zeer goed met tramlijn 43 naar Schottentor. Parkeergelegenheid abominabel, zeker op werkdagen. Storend is dat de buitendeur automatisch opent bij het indrukken van de 'top 5-6' toets buiten. Veel 'locals' weten dit teneinde zonder sleutel binnen te komen in het gebouw. Gevolg is dat je iedere keer een melding krijgt op de (niet uitschakelbare) intercom van het appartement."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 6
가격 7
7.3
Huub, 친구들 일행, Hapert, 네덜란드 I 15 Oct 2015

"Het appartement is prima: modern ingericht, er zijn twee badkamers, waarvan één klein met douche en de andere groot met bad. De beide slaapkamers zijn heel ruim. Op geringe afstand - ca 200 m. - is een tramhalte en met de tram is het gemakkelijk om de stad te bereiken of meteen bij Alser Strasse de U-bahn te nemen. Het openbaar vervoer is uitstekend en zo ben je van het appartement snel in het centrum. Winkels, bakker, slager, supermarkt etc. op 100 meter afstand."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 독일 I 25 Aug 2015

"Eine schöne, komfortable Wohnung zum Wohlfühlen. Die Geschirrausstattung war tw. leider etwas knapp bemessen. Buntes Viertel mit Grünflächen, Schwimmbad und guten Einkaufsmöglichkeiten in unmittelbarer Nähe. Wir würden wieder kommen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.5
Jozef, 친구들 일행, Winterswijk, 네덜란드 I 06 Jun 2015

"Apartement netjes, grote slaapkamers en badkamer. Openbaarvervoer en winkels dichtbij."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.8
Karin, 친구들 일행, Spijkenisse, 네덜란드 I 10 May 2015

"Het appartement is precies zoals beschreven. Goede bedden, schoon en zeer ruim. We hebben de auto geparkeerd in een garage voor langparkeren in Ottakring en hebben vervolgens alles met het openbaar vervoer gedaan. Supermarkten en bakkers op loopafstand. Prima restaurant onder het appartement."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Jan , 친구들 일행, Zeist, 네덜란드 I 28 Sep 2014

"Een superappartement voor twee stellen. Mooie inrichting, modern. Twee goede badkamers. Een prima buurt en met tramlijn 43 snel in het centrum. Keukeninrichting basaal, maar in de omgeving aantal goeie en zeer betaalbare restaurants. Kortom een aanrader voor twee stellen!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Sevilla, 스페인 I 23 Aug 2014

"Hello, the apartment itself is very comfortable, but the entrance and cleaning are mediocre. We didn't have bed sheets, and although we claimed for them, the cleaner only brought us one. They only left us eiderdowns, that in summer, aren't necessary. The entrance of the building was horrible and bad smelling due to the trash cans that were there. There were mice running over there when we left the apartment at 4 am the last night. Despite this, the apartment was very comfortable and new, with good beds and facilities but not much set up in the kitchen and cleaning products were limited. I hope this serves to avoid apartment discredit. Thank you."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 6
편안함 10
가격 8
8.5

“Hi, We are glad that you had a comfortable stay! The owner has been notified and he informed us that they contacted the restaurant nearby the building about the smell and also to the manager of the building. Thank you for informing us.”

익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Glasgow, 영국 I 09 Aug 2014

"The apartment was lovely. Very spacious. Although located outwith the city centre it was very easy to get in and out of the city centre and about Vienna as the public transport system in Vienna is excellent. We liked the area, felt we were living in a local community which is what we look for in renting a holiday flat in a city. Grocery/supermarkets within five minutes walk, plenty of places to eat locally. If there is one complaint it would be that the kitchen area was a little on the small side. Also some additional kitchen equipment would have been welcome as we felt there should have been a chopping board and a bread board available rather than cut on a plate or the the kitchen counter surface. Also there should have been some place mats/drinks coasters to prevent marks on tables. Otherwise the flat was excellent and I would definately recommend this flat to other people if they were coming to Vienna."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 10
가격 8
8.3

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다