Overview

Location & map

Reviews (2) 8.1

Apartment reviews

2 reviews to take away any doubts. Thanks to all our customers for their ratings and reviews. We hope their comments, compliments, and occasional complaints, help you choose your ideal stay.

Realtime,
uncensored reviews
Total score
Check-in / check-out 6.5
Cleaning 8.0
Comfort 9.0
Value for money 9.0
8.1

Sort by:

, family with mature children, OOSTERHOUT NB, Netherlands I 27 Oct 2018

"Het enige nadeel van dit appartement is dat je voor de check in naar het centrale plein van de stad moet om de sleutel op te halen (en terug te brengen , alhoewel je de sleutel ook in de brievenbus van het appartement mag gooien). Dit plein is per auto niet te bereiken, wat betekende dat wij ons van het vliegveld met een taxi in de buurt van het afhaalpunt hebben laten afzetten, waarna we lopend met alle bagage de sleutel gingen halen en daarna een nieuwe taxi zoeken. Best een gedoe, zeker met bagage. Het appartement zelf is ruim en ademt historie (het pand is uit 1893). Dat brengt wel een krakende parketvloer met zich mee, maar dat heeft ook z'n charme. Het was wel schoon, maar niet op de meer verborgen plekken. Bedden waren prima, maar voor lichte slapers is de herrie van de straat wellicht te veel. De gordijnen zijn wel aan vervanging toe (we hebben de lamellen in de badkamer zelf gefikst met knijpers). Binnen 5 minuten lopen sta je bij de Wawel burcht en binnen 10 minuten op het grote plein in het centrum. Ook de Schindler fabriek is aan te lopen. De wijk zelf is levendig en genoeg restaurantjes te vinden. Al met al een fijn plek op een prima locatie."

 
Check-in / check-out 6
Cleaning 8
Comfort 10
Value for money 10
8.5
, group of friends, Pannerden, Netherlands I 21 Mar 2017

"Unbeatable location between the 2 large areas of both within walking distance. nice big rooms. We are not so demanding and have the fine. fine price. In mail was that manager at the apartment would come to the key. Turns out after we had called that the key had to be picked up at the office. that is minus point. No further complaints. Greetings From Pannerden"

"Prima stek tussen de 2 grote wijken in .beide op loopafstand. mooie grote ruimtes.Wij zijn niet zo veeleisend en hebben het prima naar ons zin gehad. prima prijs. In mail stond dat manager bij het appartement zou komen om de sleutel te overhandigen. Blijkt nadat we gebeld hadden dat de sleutel bij de office opgehaald moest worden. dat is minpuntje. Verder geen klachten. Groetjes Uit Pannerden"

 
Check-in / check-out 7
Cleaning 8
Comfort 8
Value for money 8
7.8

+1 646 810 8678


Call us for a quick
answer to all your questions

  • Customer service before, during and after your stay
  • Secure payments, peace of mind
  • Real-time booking with automatic email confirmation