Overview

Location & map

Reviews (1) 8.3

Apartment reviews

1 reviews to take away any doubts. Thanks to all our customers for their ratings and reviews. We hope their comments, compliments, and occasional complaints, help you choose your ideal stay.

Realtime,
uncensored reviews
Total score
Check-in / check-out 10
Cleaning 8.0
Comfort 8.0
Value for money 7.0
8.3

Sort by:

, mature couple, Barendrecht, Netherlands I 29 May 2019

"We hebben dit appartement uitgekozen vanwege het terras. Helaas was het bij aankomst erg vies en er was heel veel herrie vanwege de grote verbouwing naast het appartement . Door boren en afbreken van muren werd het terras ook steeds viezer. Er was ook dus geluidsoverlast. Er waren maar twee handdoeken op dat is voor een week erg weinig. Geen kleine handdoek en theedoek bij de keuken. In 1 badkamer is wasbak kapot. De bedden zijn goed evenals de inrichting van de woonkamer."

 
Check-in / check-out 10
Cleaning 8
Comfort 8
Value for money 7
8.3

“Beste Leendert, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review, dit stellen wij zeer op prijs. De eigenaar heeft automatisch een melding gekregen van uw review We vinden het erg vervelend om te horen dat uw verblijf in appartement Santa Marta Terrace niet voldeed aan uw verwachtingen. WaytoStay heeft de genoemde kwesties besproken met de eigenaar en willen u mededelen dat de wasbak gerepareerd is. De eigenaar had u graag meer handdoeken willen geven als dat nodig was geweest. Hopelijk zijn we u in de resterende kwesties tegemoet gekomen met de compensatie. WaytoStay wilt graag hun excuses aanbieden voor de ongemakken en hopen u graag terug te zien. Met vriendelijke groet, Service Team - Waytostay”

+1 646 810 8678


Call us for a quick
answer to all your questions

  • Customer service before, during and after your stay
  • Secure payments, peace of mind
  • Real-time booking with automatic email confirmation