Overzicht

Locatie en kaart

Reviews (28) 8.7

Reviews over het appartement

28 reviews om eventuele twijfel weg te nemen. Laat je overtuigen en kies het perfecte appartement.

Realtime,
ongecensureerde reviews
Totaal score
Inchecken / uitchecken 9.3
Schoonmaak 8.3
Comfort 8.7
Prijs / kwaliteit 8.4
8.7

Sorteer op:

, familie met volwassen kinderen, Pamplona, Spanje I 15 Jul 2013

"Het is een centraal gelegen appartement. Het is een innerlijke appartement, lounge en grote slaapkamer ramen die uitkijken op een binnenplaats van zeer grote Apple zodat deze kamers veel licht hebben. De andere twee hebben uitzicht op een kleine binnenplaats en zijn enigszins donkerder. Binnen het is erg rustig, niet horen niets van buitenaf. Zeer vriendelijke personeel dat u de sleutels overhandigt en te verzamelen. Hij bood ons informatie over de stad en zelfs hielp ons met de bagage toen we gingen. Had zelfs een boeket verse bloemen toen we aankwamen, een detail dat verheugt ons ten zeerste de schoonmaak van de keuken was verbeterd. Van alle gerechten. We moesten wassen hen opnieuw voordat u ze gebruikt."

"Es un apartamento muy céntrico. Es un apartamento interior, las ventanas del salón y del dormitorio principal dan a un patio de manzana muy grande por lo que estas habitaciones tienen mucha luz. Las otras dos dan a un patio muy pequeño y son algo más oscuras. Al ser interior es muy tranquilo, no se oye nada del exterior. El personal que te entrega las llaves y las recoge es muy amable. Nos ofreció información sobre la ciudad e incluso nos ayudó con las maletas cuando nos fuimos. Incluso había un ramo de flores frescas cuando llegamos, un detalle que nos agradó mucho La limpieza de la cocina era mejorable. Sobre todo los platos. Tuvimos que fregarlos otra vez antes de utilizarlos."

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 6
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 8
8.5
, vriendengroep, Zurich, Zwitserland I 04 Jun 2013

"Comfortabel meubilair en goed uitgeruste keuken. De vrouw die ons gecontroleerd in en uit was professioneel en vriendelijk. Het appartement was slechts oppervlakkig schoongemaakt. De randen van de douche waren beschimmelde en de bovenkant van de douche was zeer stoffige. De gerechten waren vuil te wijten aan het systeem van het hebben van klanten wassen hen in plaats van het professionals. We gewassen alle gerechten voordat we ze gebruikt omdat ze niet schoon genoeg waren. Vuilnis verwijdering moet worden inbegrepen in de prijs van de reiniging of meer effectief tevoren meegedeeld. "

"Comfortable furniture and well-appointed kitchen. The woman who checked us in and out was professional and friendly. The apartment was only superficially cleaned. The edges of the shower were mouldy and the top of the shower was very dusty. The dishes were dirty due to the system of having clients wash them instead of professionals. We washed all the dishes BEFORE we used them because they weren't clean enough. Garbage removal should be included in the price of the cleaning or more effectively communicated ahead of time. "

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 4
Comfort 7
Prijs / kwaliteit 7
7.0

“Thanks for your feedback! We contacted the owner about it and she had let us know that she promised to keep a better eye with cleaning. We are glad that you had a good stay!”

, vriendengroep, Goettingen, Duitsland I 02 Apr 2013

"Het appartement is ruim, mooi ingericht en gedecoreerd, en is ook goed uitgerust. Het appartement bevindt zich op een goede locatie in de buurt Eixample; dicht bij metro- en bushaltes. Er zijn vele winkels rond het appartement. U kunt ook lopen naar het stadscentrum binnen 15 minuten. Het heeft WiFi en dit maakt het leven makkelijker te plannen onze reis met behulp van het interent. De appartement manager, Ines, was zeer behulpzaam en vriendelijk! Ze ondergebracht zelfs ons verzoek om te controleren op 2 am! We voelden echt welkom en thuis in Barcelona. Het toilet in de master slaapkamer kon niet correct worden gespoeld. De hydromassagedouche moet grondig worden gereinigd"

"The apartment is spacious, nicely furnished and decorated, and is also well-equipped. The apartment is in a good location in the Eixample neigbourhood; close to subway and bus stops. There are many shops around the apartment. You can also walk to the city center within 15 minutes. It has WiFi and this makes life easier to plan our journey using the interent. The apartment manager, Ines, was very helpful and friendly! She even accommodated our request to check out at 2am! We felt really welcome and at home in Barcelona. The toilet in the master bedroom couldn't be flushed properly. The hydromassage shower should be cleaned throughly"

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 8
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
9.5
, familie met volwassen kinderen, Heteren, Nederland I 12 Mar 2013

"het was een fijn, rustig liggend appartement, metro op 5 min. lopen ook verder was alles goed te bereiken. er was verder niets aan te merken alleen moet de lift het wel doen anders is het veel trappen lopen"

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 8
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 8
8.5
, familie met volwassen kinderen, Watlington, Verenigd Koninkrijk I 14 Feb 2013

"Gemakkelijk om te leven in appartement. Vijf verdiepingen omhoog, zo mooi en rustig. (Merk, bent u helemaal claustrofobisch je niet leuk de lift - het is klein.) Slechts een paar minuten lopen naar de metro en een paar wegen langs uit een gebied met veel restaurants. Appartement was comfortabel en had alles wat die we nodig. Alleen Spaans en Catalaans TV, vooral tonen voetbal! "

"Easy to live in apartment. Five floors up, so nice and quiet. (Note, if you are at all claustrophobic you won't like the lift - it's tiny.) Only a few minutes walk to the metro and a few roads along from an area with lots of restaurants. Apartment was comfortable and had everything we needed. Only Spanish and Catalan TV, mainly showing football! "

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 8
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 7
7.8
, familie met jonge kinderen, Vreeland, Nederland I 30 Oct 2012

"Ligging is prima, ruim appartement, goed verzorgd, veilige omgeving. Jammer dat het geen balkon heeft, hierdoor is het wel wat gesloten."

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
10
, familie met volwassen kinderen, Greely, Canada I 16 Jun 2012

"Het appartement was voor het grootste deel goed onderhouden en zeer ruime voor 4 tot 5 personen. Er waren twee volledige badkamers maar de tweede was klein. De manager (Karen) was zeer vriendelijk en behulpzaam bij het verstrekken ons met informatie over de toeristische sites en restaurant aanbeveling. Het ligt in een rustige woonwijk en sommige cafes en restaurant vlakbij. Zeer dicht bij metro station (5-7 minuten) lopen. De markt overkant van de straat was gesloten voor renovaties, maar er is een supermarkt dicht door. Maar een zeer mooie wandeling kunt u lopen om te vangen de tourbus (15-20 mins). Het koken pannen moet worden vervangen en de waterdruk was zwak op sommige momenten. De twee eenpersoons bedden in de slaapkamer 2 kon comfortabeler geweest zijn. Zij dient een droogrek om kleren hangen te drogen omdat de regels in de kamer met de wasmachine was vochtig en kleren nam lange tijd om te drogen."

"The apartment was well maintained for the most part and very spacious for 4 to 5 people. There were two full bathrooms but the second one was small. The manager (Karen) was very friendly and helpful in providing us with information on the tourist sites and restaurant recommendation. It is in an quiet residential area and some cafes and restaurant close by. Very close to metro station (5-7 mins) walk. The market across the street was closed for renovations but there is a grocery store close by. You can walk to catch the tour bus (15-20 mins) but a very nice walk. The cooking pans needs to be replaced and the water pressure was weak at some times. The two single beds in bedroom 2 could have been more comfortable. They should provide a drying rack to hang clothes up to dry because the lines in the room with the washing machine was humid and clothes took long time to dry."

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 8
9.0
, familie met volwassen kinderen, Mumbai, India I 12 Jun 2012

"We hadden een geweldig verblijf. Dit appartement had elke ding die men nodig heeft. Zelfs de kleinste behoefte was verzorgd. De manager n haar medewerker waren zeer nuttig. We komen terug"

"We had an amazing stay. This appartment had every thing which one needs. Even smallest need was taken care of. The manager n her collegue were very helpful. We shall come back"

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
10
, familie met volwassen kinderen, rotterdam, Nederland I 14 May 2012

"De ligging vlakbij het centrum. De ruimte en van alle comfort voorzien. heerlijk rustig. Jammer dat het appartement aan de achterzijde van het gebouw was en er niet echt een buitenbalkon bij was. "

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 8
9.5
, volwassen stel, Thalwil, Zwitserland I 29 Mar 2012

"De witte Bank en grote TV. Sorry dat is het Karen de Manager was erg mooi. Zeer magere faciliteiten met handdoeken, enz. De flat had slechts oppervlakkig schoongemaakt. Netheid om hallo te zeggen. In bijzondere badkamer, toiletten en douches. De keuken (potten etc. waren niet echt schoon. Internet werkte niet via Wi-Fi. "

"Die weisse Couch und der grosse TV. Sorry das wars Karen die Managerin war sehr nett. Sehr dürftige Ausstattung bei Handtüchern, Geschirr etc. Die Wohnung war nur oberflächlich gereinigt worden. Sauberkeit lässt grüssen. Insbesondere Badezimmer, WC's und Duschen. Auch die Küche (Töpfe etc. waren nicht wirklich sauber. Internet hat über W-Lan nicht funktioniert. "

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 6
Comfort 6
Prijs / kwaliteit 7
6.8
, familie met volwassen kinderen, Gouda, Nederland I 25 Feb 2012

"Alles is aanwezig voor een comfortabel verblijf in Barca, heerlijk appartement! 2e Slaapkamer met 2 losse bedden is iets aan de kleine kant voor volwassenen."

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 8
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 8
8.5
, vriendengroep, Co. Limerick, Ierland I 21 Feb 2012

"zeer rustige & schoon de tweepersoonskamer is zeer klein, dat de bedden zijn te dicht bij elkaar"

"very quiet & clean the twin room is very small the beds are too close together"

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
10

+1 646 810 8678


Bel ons voor een snel
antwoord op al je vragen!

  • Klantenservice voor, tijdens en ook na je verblijf
  • Direct boeken met automatische e-mailbevestiging
  • Veilig online betalen. Ook via eigen bank met iDEAL