Overzicht

Locatie en kaart

Reviews (6) 8,9

Reviews over het appartement

6 reviews om eventuele twijfel weg te nemen. Laat je overtuigen en kies het perfecte appartement.

Realtime,
ongecensureerde reviews
Totaal score
Inchecken / uitchecken 8,5
Schoonmaak 8,7
Comfort 9,0
Prijs / kwaliteit 9,2
8.9

Sorteer op:

, vriendengroep, , Spanje I 20 Nov 2017

"Muy buena zona. Muy tranquila y céntrica. El apartamento muy nuevo y limpio. Si tuviera que poner alguna pequeña pega sería sobre el ascensor, es muy pequeño y sólo caben dos personas."

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 8
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
9,0
, vriendengroep, LES AVANCHETS, Zwitserland I 06 May 2017

"Nous avons beaucoup apprécié notre séjour dans l'appartement qui est très spacieux, bien aménagé et super bien situé. Nous avons 2 reproches à vous faire concernant: - absence d'une armoire dans la chambre au 1er étage - vaiselle (assiettes/tasses/verres) + sets de table pour 6 personnes alors que nous étions 7. Sinon tout était parfait "

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 10
9,5
, vriendengroep, Newent, Verenigd Koninkrijk I 27 Mar 2017

"Het appartement is zeer goed geplaatst. het is centraal zodat u gemakkelijk toegang tot alle van de belangrijkste plaatsen met inbegrip van de tram en metro stops, lokaal voedsel winkels, restaurants. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. De luchthaventransfer en inchecken zijn soepele en efficiënte - ook al onze vlucht was te laat."

"The apartment is very well placed. it is central making it easy to access all the main sites including tram and metro stops, local food shops, restaurants. The people are friendly and helpful. The airport transfer and check in are smooth and efficient - even though our flight was late."

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
10
, zakenreizigers groep, Maisons-Alfort, Frankrijk I 18 Nov 2016

Rui heeft dit appartement net een cijfer gegeven, maar geen opmerkingen achtergelaten…

 
Inchecken / uitchecken 7
Schoonmaak 6
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 7
7,0
, vriendengroep, Bordeaux, Frankrijk I 01 Nov 2016

"Geweldig appartement, zeer functioneel en die voordelen zeldzaam te zijn zowel in het hart van Lissabon, en rustig."

"Superbe appartement, très fonctionnel et qui présente l'avantage rare d'être à la fois en plein coeur de Lisbonne et calme."

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
10
, vriendengroep, Chorleywood , Verenigd Koninkrijk I 23 Sep 2016

"Appartement had niet gecontroleerd. 10 niet-werkende lampen. Gebroken douche in een badkamer. Gebroken glazen tafel in één slaapkamer met stukjes zojuist vertrokken is op de vloer. Geen drinkglazen - slechts een glas wijn en 3 likeur bril. Front-deurslot zeer moeilijk om te openen. Beide badkamers hebben aandacht te wijten aan slechte Afdichtmiddelen ronde die de douches - bezorgd-water was lekken in het appartement hieronder nodig. Zou een prachtig appartement met een beetje zorg. Alle eindelijk gesorteerd 24 uur later na 4 telefoontjes naar het Welkom centrum. Moet niet aanbieden overdracht tenzij zij zijn verbeterd. Het werd vervolgens geannuleerd na biedt ons een overdracht van Cascais. Na boeking vervoer aan eind van ons verblijf had haast en het krijgen van een taxi, als de overdracht dienst bestuurder werd geplakt op de luchthaven vergadering nieuwe clients."

"Apartment had not been checked. 10 non-working light bulbs. Broken shower in one bathroom. Broken glass table in one bedroom with pieces just left on the floor. No drinking glasses - just one wine glass and 3 liqueur glasses. Front door lock very difficult to open. Both bathrooms need attention due to poor sealant round the showers- worried water was leaking into the apartment below. Could be a stunning apartment with a little care. All finally sorted 24 hours later after 4 phone calls to the welcome centre. Should not offer transfer services unless they are improved. After offering us a transfer from Cascais it was then cancelled. After booking transport at end of our stay had to rush and get a taxi as the transfer service driver was stuck at the airport meeting new clients."

 
Inchecken / uitchecken 6
Schoonmaak 8
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 8
7,5

“Hi Grace, our apologies about the issues you had with the apartment. We followed this up as soon as we received your review. We confirm that there are new light bulbs, the glass table has been replaced, there are now more drinking glasses, the bathroom and the door lock have been fixed. Thanks to your review, the apartment is stunning again! Also our apologies about the transport service, there were unexpected traffic issues in Lisbon that day. Despite all this, we hope you had a lovely time in Lisbon. ”

+1 646 810 8678


Bel ons voor een snel
antwoord op al je vragen!

  • Klantenservice voor, tijdens en ook na je verblijf
  • Direct boeken met automatische e-mailbevestiging
  • Veilig online betalen. Ook via eigen bank met iDEAL