Overzicht

Locatie en kaart

Reviews (151) 9.0

Reviews over het appartement

151 reviews om eventuele twijfel weg te nemen. Laat je overtuigen en kies het perfecte appartement.

Realtime,
ongecensureerde reviews
Totaal score
Inchecken / uitchecken 9.3
Schoonmaak 8.9
Comfort 8.9
Prijs / kwaliteit 8.8
9.0

Sorteer op:

Francoise, vriendengroep, , Frankrijk I 06 Dec 2015

"Perfecte"

"Parfait"

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 8
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
9.5
Marina, vriendengroep, Torino, Italië I 25 Nov 2015

"L'appartamento corrisponde perfettamente alle foto ed è molto luminoso, and, Nachmittag ed in una ottima posizione (CON isolati dalla Senna e dal Louvre) L'accoglienza, veramente l'ora tarda, è stata puntuale ed great. Abbiamo passato VN location weekend con la sensazione di essere een casa."

"L'appartamento corrisponde perfettamente alle foto ed è molto luminoso, confortevole, pulito ed in una ottima posizione (pochi isolati dalla Senna e dal Louvre) L'accoglienza, nonostante l'ora tarda, è stata puntuale ed efficiente. Abbiamo passato un piacevole week end con la sensazione di essere a casa."

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 8
9.5
Carlos , vriendengroep, montevideo, Uruguay I 03 Nov 2015

"Goede locatie, uitstekende behandeling, goede meubilair en vaatwerk. We verbleven voor 5 personen, wij zeer goed besteed. Als u had de gelegenheid als locatie te kiezen. Zeer mooi en rustig gebied in de nacht"

"Buena ubicacion,excelente trato,buen mobiliario y vajilla. Nos alojamos 5 personas,pasamos muy bien. Si pudiera tener la oportunidad lo volveria a elegir. La zona muy linda y tranquila en la noche"

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 8
9.5
carolee, volwassen stel, , Verenigde Staten I 26 Oct 2015

"Laat me beginnen met te zeggen mijn man en ik 4 maanden per jaar reizen altijd kiezen voor een verblijf in appartementen als we meer dan 3 nachten in een stad. Wij zijn zeer ervaren reizigers maar zijn opgevallen dat er grote inconsistenties in de appartementen die wij verhuren. Toen we ingecheckt zei ik tegen Fabrey dat wij verwachten bepaalde dingen, zoals "handdoekjes en shampoo dat" en hij zei "dan u moet verblijf in een hotel". Hij is een charmante persoon en ik werkelijk hield van hem maar hadden niet het gevoel dat was een eerlijk antwoord. Hij was niet de minste bit opvang. De locatie van het appartement is het beste. Het is luchtig en licht met goede isolatie en een fantastisch uitzicht. Er is goede Verwarming, warm water en douche druk. Verlichting was voldoende met mooie hardhoutvloeren. Schoonmaak was voldoende. Nu wil ik Fabrey vertellen wat er moet worden vastgesteld, omdat ik denk dat het zal helpen zijn bedrijf. Er moet een douche-mat in de douche, deken op de badkamervloer, handdoekjes zijn een must, vervangen de WALGELIJKE BESCHIMMELD SPECIE en fix van de knoppen op de badkamerdeur. Er moet meer dan één Prullenbak recipiënt, messen zijn verschrikkelijk--geen Broodmes, koelkast geuren en de 3 foto's op de vloer hoeven te worden opgehangen. Het zou ook leuk zijn om een dressoir of schappen van een soort te zetten sluit op die niet hoeven te worden opgehangen. Houd er rekening mee dat dit is bedoeld op een constructieve wijze en hoop die het op die manier wordt genomen. Carolee, Gil en Cindy"

"Let me start by saying my husband and I travel 4 months a year and always choose to stay in apartments if we are more than 3 nights in a city. We are very experienced travelers but have noticed that there are great inconsistencies in the apartments we rent. When we checked in I mentioned to Fabrey that we expect certain things, like "hand towels and shampoo" and he said "then you should stay in a hotel". He is a charming person and I really liked him but did not feel that was a fair response. He was not the least bit accommodating. The location of the apartment is the BEST. It is airy and light with good insulation and a FANTASTIC view. There is good heating, hot water and shower pressure. Lighting was adequate with lovely hardwood floors. Cleaning was adequate. I now want to tell Fabrey what needs to be fixed because I think it will help his business. There needs to be a shower mat in the shower, rug on bathroom floor, hand towels are a must, REPLACE THE DISGUSTING MOLDY GROUT, and fix the knobs on the bathroom door. There needs to be more than one trash receptacle, knives are awful--no bread knife, refrigerator smells and the 3 pictures on the floor do need to be hung. It would also be nice to have a dresser or shelves of some kind to put close on that do not need to be hung. Please note that this is meant in a constructive way and hope it is taken that way. Carolee, Gil and Cindy"

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 7
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 7
7.5

“Thank you for your comment Carolee, we are really glad you were happy with the location and other aspects of the apartment. As for the issues you have mentioned the owner apologises and has addressed many of the areas you have suggested and the bathroom door handles have been replaced. Thanks again, we hope you enjoyed your trip!”

DAN, vriendengroep, BUCHAREST, Roemenië I 12 Oct 2015

"Appartement vuile, een sterke geur is het gebouw impregneren, alle deuren zijn squeeking zeer luid, er is geen vebtilation in het toilet en de badkamer, de verschrikkelijk lawaai gemaakt door de elektrische WC, uiterst dim verlichting, handdoeken en toiletpapier insuficient voor 3 personen en de duur van ons verblijf, geen Hotel producten (met uitzondering van een steekproef van shampoo achtergelaten door eerdere toerist). Kleinste TV-scherm ooit gezien. De eigenaar heeft ons beloofd de eerste dag dat hij een tweede sleutel zal brengen. Hij nooit opdagen. De enige goede dingen: goede positie in het Quartier Latin en een redelijk goede wifi."

"Apartment dirty, a strong smell is impregnating the building, all the doors are squeeking very loudly, there is no vebtilation in the toilet and bathroom, horrible noise made by the electric WC, extremely dim lights, towels and toilet paper insuficient for 3 persons and the lenght of our stay, no toillet products (except a sample of shampoo left by a previous tourist). Smallest TV screen ever seen. The owner promised us the first day he will bring a second key. He never showed up. The only good things: good position in Quartier Latin and a reasonably good wifi."

 
Inchecken / uitchecken 4
Schoonmaak 4
Comfort 6
Prijs / kwaliteit 7
5.3
Sandra, vriendengroep, Rome, New York, Verenigde Staten I 08 Oct 2015

"Appartement manager was geweldig, hij ging boven en daarbuiten om ons tegemoet te komen. We hadden een probleem met het toilet en hij kreeg recht op het en de situatie te verhelpen. Hij was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het appartement was heel mooi, comfortabel, schoon, met een goed uitgeruste keuken, en het was op een geweldige locatie. Er waren zoete restaurantjes in de buurt en een kleine gourmet food winkel. Het was centraal gelegen in Parijs en gemakkelijk te bereiken de meeste bezienswaardigheden. "

"Apartment manager was wonderful, he went above and beyond to accommodate us. We had a problem with the toilet and he got right on it and remedied the situation. He was very kind and helpful. The apartment was very nice, comfortable, clean, with a well appointed kitchen, and it was in a great location. There were sweet little restaurants nearby and a small gourmet food shop. It was centrally located in Paris and easy to get to most sights. "

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 10
9.5
Rhiannon, familie met volwassen kinderen, Nambour, Australië I 29 Sep 2015

Rhiannon heeft dit appartement net een cijfer gegeven, maar geen opmerkingen achtergelaten…

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
10
Miguel, volwassen stel, Sevilla, Spanje I 27 Sep 2015

"* Bijna altijd zijn er dingen te verbeteren. De locatie van het appartement en de omgeving zijn zeer goed. Het appartement is een beetje links en dat geeft het gevoel van vuil. Ik denk dat je meer voordeel met enige verbetering krijgen kon, geschilderd en enkele kleine fixes. Het heeft veel helderheid en ruimte om het beter. Hoge prijs voor wat ze hebben gezegd. Mocht u meer voorzichtig zijn, kon u meer geld krijgen. Maar zelfs zo, ik beveel het, de behandeling van Sandra was zeer hartelijk en vriendelijk. Het telefonisch contact dat geeft de eigenaar Waytostay zijn onjuist."

"* Casi siempre hay cosas que mejorar. La situacion del apartamento y la zona son muy buenas. El apartamento esta un poco dejado y eso da la sensacion de sucio. Creo que se le podría sacar mas provecho con unas mejora, pintado y algunos pequeños arreglos. Tiene mucha luminosidad y amplitud para dejarlo mejor. Precio elevado por lo que he comentado. Si estuviera mas cuidado, se le podría sacar mas dinero. Pero aun así, lo recomiendo, el trato de Sandra fue muy cordial y amable. Los telefonos de contacto que nos da Waytostay del propietario son incorrecto."

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 7
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 7
7.5
Robert, volwassen stel, New Haven, Verenigde Staten I 28 Jul 2015

"Mooi, ruim appartement op een geweldige locatie een eet in of dines uit. Comfortabele bed en fijne badkamer. We zouden er weer gelukkig blijven."

"Lovely, spacious apartment in a great location whether one eats in or dines out. Comfortable bed and fine bathroom. We would stay there again happily."

 
Inchecken / uitchecken 7
Schoonmaak 8
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 8
8.3
Zuli, familie met volwassen kinderen, Montevideo, Uruguay I 16 Jun 2015

"Ik was voor de tweede keer in dit appartement en opnieuw was ik erg blij met de locatie en het comfort. Ditmaal reizen vier, dus moesten we gebruik maken van het nieuwe leunstoel bed, als jaar verleden die er nog een was. Het was zeer comfortabel. Toen we aankwamen, de wasmachine had afgebroken, maar Fabrice handelde snel en de volgende dag hadden we een nieuwe wasmachine die gehanteerd in de perfectie. Wanneer heb je een kans om terug te keren naar Parijs, dat ik heb geen twijfel dat zal ik deze hetzelfde appartement huren, is zeer aangenaam."

"Estuve por segunda vez en este apartamento y nuevamente quedé muy satisfecha con la ubicación y la comodidad. Esta vez viajamos cuatro, así que tuvimos que usar el nuevo sillón cama, ya que el del año pasado había otro. Resultó muy cómodo. Cuando llegamos , el lavarropas se había descompuesto, pero Fabrice actuó rápidamente y al día siguiente ya teníamos un lavarropas nuevo que funcionó a la perfección. Cuando tenga oportunidad de volver a París, no tengo duda de que voy a alquilar este mismo apartamento, es muy disfrutable."

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 8
9.5
Lijie, familie met jonge kinderen, Columbia, Verenigde Staten I 12 May 2015

"Zeer goede ervaring. Aanbevelen deze plaats!"

"Very good experience. Highly recommend this place!"

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
10
Anthony, familie met volwassen kinderen, Niagra, Canada I 06 May 2015

"Prachtig appartement, geweldige locatie. Dicht bij het Louvre, de Notre Dame, St. Germaine buurt. Veel restaurants in de buurt, Metro, minder dan 10 minuten lopen van het Hotel"

"Great apartment, great location. Close to Louvre, Notre Dame, St. Germaine neighbourhood. Lots of restaurants nearby, Metro less than 10 min walk away"

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
10

+1 646 810 8678


Bel ons voor een snel
antwoord op al je vragen!

  • Klantenservice voor, tijdens en ook na je verblijf
  • Direct boeken met automatische e-mailbevestiging
  • Veilig online betalen. Ook via eigen bank met iDEAL