Overzicht

Locatie en kaart

Reviews (41) 8.6

Reviews over het appartement

41 reviews om eventuele twijfel weg te nemen. Laat je overtuigen en kies het perfecte appartement.

Realtime,
ongecensureerde reviews
Totaal score
Inchecken / uitchecken 9,0
Schoonmaak 8,8
Comfort 8,1
Prijs / kwaliteit 8,5
8,6

Sorteer op:

Susan, volwassen stel, Oyster Bay, Australië I 04 Sep 2014

"Check-in en check out dat waren beiden glad, met de manager alles uit te leggen we nodig om te weten. De locatie is uitstekend, met dicht bij vervoer, winkels, restaurants en bezienswaardigheden. Het appartement voldeed aan onze verwachtingen, op basis van wat we hadden gezien op de website. Het was zeer schoon en ook heel veilig. Het enige nadeel was het lawaai van andere appartementen op een paar nachten, die ging tot dicht bij 3 am bij één gelegenheid. Over het geheel genomen, waren we blij met onze ervaring."

"Check in and check out were both smooth, with the manager explaining everything we needed to know. The location is excellent, with close proximity to transport, shops, restaurants and sights. The apartment met our expectations, based on what we had seen on the website. It was very clean and also quite secure. The only drawback was the loud noise from other apartments on a couple of nights, which went till close to 3am on one occasion. Overall, we were happy with our experience."

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 7
Prijs / kwaliteit 8
8,8
Anoniem, volwassen stel, Lilydale, Australië I 28 Jul 2014

"Geweldige locatie en Ilona was erg behulpzaam. Het appartement heeft alles wat u zou willen en volkomen gewerkt alles (oven, vaatwasser, koelkast/vriezer/magnetron, wasmachine). Alleen uitdaging was het vinden van het appartement! het adres gegeven was fijn - maar met geen nummers op de deuren er was geen manier om te vinden de werkelijke aparment om te voldoen aan de manager om te controleren / de sleutel krijgen. Een opmerking over die niveau/deur nuttig zou zijn geweest. Ook, waren we voorzichtig te zijn rustige en respect voor de permanente bewoners, echter, voor ten minste drie nachten, die er een heleboel lawaai van andere appartementen en in de trappen was. Uiteindelijk quietended naar beneden door 3 am - na een andere ingezetene ze van boven schreeuwde! Niet worden afgeschrikt door dit wel. De locatie is gewoon perfect - 2 minuten naar het Louvre, ongeveer 8 minuten naar de Notre Dame en het dichtstbijzijnde metrostation (Les Halles) heeft verbindingen met vele metrolijnen om u rond! Al met al - perfect voor onze 12 daagse verblijf!"

"Great location and Ilona was very helpful. The apartment has everything you could want and everything worked perfectly (oven, dishwasher, fridge/freezer/ microwave, washing machine). Only challenge was finding the apartment! the address given was fine - but with no numbers on the doors there was no way to find the actual aparment to meet the manager to check in/get the key. A note about which level/door would have been useful. Also, we were careful to be quiet and respectful of the permanent residents, however, for at least three nights there was a lot of noise from other apartments and in the stairways. Eventually it quietended down by 3am - after another resident yelled at them from above! Don't be put off by this though. The location is just perfect - 2 mins to the Louvre, about 8 minutes to Notre Dame and the nearest Metro (Les Halles) has connections to many Metro lines to get you around! All in all - perfect for our 12 day stay!"

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 7
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
9,3
Stephen, volwassen stel, Carnarvon, Australië I 26 Jan 2014

"Uitstekende centrale ligging. Klein maar voldoende. Bed had plastic matras beschermer - zeer luidruchtig en ongemakkelijk. We hebben het af."

"Excellent central location. Small but adequate. Bed had plastic mattress protector - very noisy and uncomfortable. We took it off."

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 7
Comfort 7
Prijs / kwaliteit 8
7,5
Robert, volwassen stel, Picton, Nieuw-Zeeland I 13 Nov 2013

"Het appartement was zeer geschikt voor ons verblijf, zeer goed gelegen voor attracties, restaurants en winkels voor essentials, het was goed gevuld met specerijen die was een grote toegevoegde bonus wanneer u bent met kookgelegenheid, er is geen weergave van om het even wat die een beetje saai worden kan, de dishwaher werkte niet en de wasmachine nodig sommige onderhoud zoals het was zeer noisey"

"The apartment was very adequite for our stay, Very well located for sightseeing, dining and shopping for essentials, It was well stocked with condiments which was a big added bonus when you are self catering, There is no view of anything which can be a bit boring, The dishwaher was not working and the washing machine needed some maintainance as it was very noisey"

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 8
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 8
8,0

“Thanks for your feedback! The owner has let us know that the apartment gots a new dishwasher and new washing machine. Everything is new now. Thanks for booking with us and we hope to see you again! ”

Anoniem, volwassen stel, seoul, Zuid-Korea I 24 Oct 2013

"Zodra een grote attractie en gemakkelijke toegang tot de Metro of trein station. Appartementen in belangrijke zuivelproducten davichi. Kookgerei, wasmiddel, etc... Maar op de derde verdieping, beschikt die niet over een lift. Bedmatras was ongemakkelijk in de off... Douche warm water mogen niet afkomstig zijn uit en kwam met een koude douche deed het getal 2 was nooit ongemakkelijk... En foto knalde in de kamer is klein dan punten. Maar in vergelijking met de goedkope prijzen Jeugdherbergen Paris ~"

"일단 메트로나 주요 관광지와 접근성이 좋았습니다. 아파트 안에 왠만한 생활용품은 다 비치되어 있습니다. 요리기구, 세탁세제 등등.. 하지만 3층인데 리프트가 없는점. 침대 매트리스가 꺼져서 불편했어요.. 샤워실 온수도 나왔다가 안나와서 찬물로 샤워한적이 2번 있었다는점이 불편했어요.. 그리고 사진보다 쫌 방이 작은점.. 하지만 파리 물가에 비하면 저렴한 숙소죠~"

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 8
Comfort 7
Prijs / kwaliteit 8
7,8
Wayne, volwassen stel, Schofields NSW, Australië I 30 Sep 2013

"Het was centraal en makkelijk te krijgen voor het vervoer van opties vanaf hier. Zeer schoon en comfortabel. Veilige, grote beveiliging met de dubbele wachtwoord. We hielden ons verblijf, het voelde alsof we had een huis naar aan het eind van de dag. "

"It was central and easy to get to transport options from here. Very clean and comfortable. Safe, great security with the double password. We loved our stay, it felt like we had a home to go to at the end of the day. "

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
10
Gregory, volwassen stel, Carseldine, Australië I 31 Aug 2013

"De positie van het appartement is uitstekend. Dicht bij alles. Het Internet sterk en consequent. Goed uitgeruste keuken. Het gebouw was zeer veilig. De controle was in-en uitchecken zeer teleurstellend. De manager kon gecontacteerd te worden en werd vervolgens laat aan de check-in en zeer teleurstellend, laat voor haar afgesproken check-out tijd. Het bed was klein, maar ok voor Parijs. Echter, de kussens waren zoals rotsen en was er een ingebouwde plastic folie onder dat was onnodig en kunnen worden verwijderd. De vaatwasser was gebroken en gebroken zijn geweest voor enige tijd in onze mening. Wij de hoogte van de manager die ons niets kan gebeuren op de hoogte gebracht. De afzuigventilatoren die nodig omdat er een inside waren ook gebroken waren appartement. "

"The position of the apartment is outstanding. Close to everything. The Internet strong and consistent. Kitchen well equipped. The building was very secure. The check in and out was very disappointing. The manager was unable to be contacted and was then late to check-in and very disappointingly, late for her prearranged check out time. The bed was small, but ok for Paris. However, the pillows were like rocks and there was an inbuilt plastic sheet underneath which was unnecessary and unable to be removed. The dishwasher was broken and has been broken for some time in our opinion. We notified the manager who informed us that nothing could be done. Also broken were the exhaust fans which were necessary as it is an inside apartment. "

 
Inchecken / uitchecken 6
Schoonmaak 7
Comfort 6
Prijs / kwaliteit 7
6,5

“Dear Gregory, thank you very much for your review! We have contacted the apartment manager and he mentioned to us that he have bought a new dish washer and a new washing machine. He also mentioned to us that he not lives in France but during his trip to Paris he would manage to fix everything, even the bathroom and new equipments with 5 years warranty. We hope you had a great stay in Paris!”

Anoniem, familie met volwassen kinderen, Daegu, Zuid-Korea I 14 Aug 2013

"Uitstekende zijn fundamentele instrumenten nodig zijn voor leven, verborgen, en schoon. Wi-Fi is zeer goed uit. Kom en verblijf volgende keer in Parijs, arts. De kamer zal niet krijgen een telefoontje van het signaal het venster te openen en te roepen."

"위치가 아주 좋았고, 생활에 필요한 기본 도구들이 다 감춰져 있으며, 깨끗했습니다. 와이파이 아주 잘 터졌어요. 다음에 또 파리에 온다면 다시 머물 의사 있습니다. 방안에서 전화통화 신호가 안잡혀서 전화하려면 창문을 열고 고개를 내밀어야 합니다."

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
10
Anoniem, jong stel, Townsville, Australië I 06 Jun 2013

"De locatie van het appartement was geweldig! Oude sanitair en het bed was een beetje ongemakkelijk. "

"The location of the apartment was great! Old plumbing and the bed was a little uncomfortable. "

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 8
Comfort 7
Prijs / kwaliteit 8
7,8
Paul , volwassen stel, New Farm , Australië I 02 Jun 2013

"De locatie is het verkoopargument voor dit appartement inchecken: bemoeilijkt door taalkwesties. We namen een Franse vriend die had problemen met het begrijpen van de instructies en Engels was niet een optie. Gebrek aan kleding opslag: terwijl er kleren opslagruimte was het gebrek aan ruimte binnen de hele eenheid betekende dat het was moeilijk toegankelijk. De Bank was slechte (en goedkoop). Kussens gehouden uitglijden en moesten regelmatig worden vervangen. TV: de tv kan alleen worden bekeken van in bed oude apparatuur: was opgeslagen in de eenheid Strijkservice: slechte kwaliteit van bestuur en ijzer kreeg niet heet genoeg kleren luchten rek in badkamer: te klein voor iets anders dan een paar smalls en was geplaatst achter een deur, zodat wanneer het werd gebruikt toegang tot de badkamer werd gecompromitteerd Badkamer linnen was een beetje versleten. Toen we aankwamen de 'greeter' uitgelegd alles behalve de tv. Wanneer gevraagd over de tv werd ons verteld dat de laatste gast de instellingen had verstoord en dat op niet werkzaamheden did - als wij niet hadden gevraagd dat we gingen niet te horen - zodat we werden gevraagd hadden we nodig hebben een tv. Toen wij zeiden dat 'Ja', werden we gevraagd om te verblijven rond en wachten op een technicus te komen medio 's morgens de volgende dag. Wij "Nee" zei en moest toestemming geven voor een tech te komen in de eenheid terwijl we weg waren. De manier waarop het werd behandeld gaf me de stellige indruk dat niet verstrekken van tv toegang financieel voordelig voor de eigenaar was. Een van de bar krukken heeft een gebroken kruis lid - dit gebroken voorafgaand aan onze bezetting - was geweest als het gaf manier op het voor de eerste keer wordt gebruikt. De eenheid zou goede waarde met een aanzienlijke daling van de prijs. We met reizen waren vrienden had een aanzienlijk betere appartement voor soortgelijke geld 1 stratenblok verderop. "

"The location is the selling point for this apartment Check-in: complicated by language issues. We took a French friend who had trouble understanding the instructions and English was not an option. Lack of clothes storage: while there was clothes storage space the lack of space within the whole unit meant that it was difficult to access. The couch was poor (and cheap). Cushions kept slipping and needed to be replaced regularly. TV: the tv can only be watched from in bed Old equipment: was stored in the unit Ironing: poor quality board and iron did not get hot enough Clothes airing rack in bathroom: to small for anything other than a few smalls and was positioned behind a door so that when it was being used access into the bathroom was compromised Bathroom linen was a bit threadbare. When we arrived the 'greeter' explained everything except the tv. When asked about the tv we were told that the last guest had upset the settings and that it did not work - if we had not asked we were not going to be told - so we were asked did we need to have a tv. When we said 'Yes', we were asked to stay around and wait for a technician to come mid morning the next day. We said 'No' and had to give permission for a tech to come into the unit while we were away. The way it was handled gave me the distinct impression that not providing tv access was financially beneficial for the owner. One of the bar stools has a broken cross member - this had been broken prior to our occupancy - as it gave way on it being used for the first time. The unit would be good value with a sizeable reduction in price. Friends we were travelling with had a significantly better apartment for similar money 1 block away. "

 
Inchecken / uitchecken 6
Schoonmaak 7
Comfort 6
Prijs / kwaliteit 4
5,8
Chris, volwassen stel, Springfield Lakes, Australië I 30 Apr 2013

"Parijs was op uw deur. Locatie locatie locatie. Bezienswaardigheden, restaurants, allemaal gewoon er winkelen. Het bed. Keuken een beetje clutted, maar beheersbaar."

"Paris was at your doorstep. Location Location Location. Sightseeing, restaurants, shopping all just there. The bed. Kitchen a little clutted, but manageable."

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 10
9,5
Fiona, volwassen stel, WEST BEACH, Australië I 23 Apr 2013

"Het appartement was zeer dicht bij alles. De Lourve, tour informatie en winkelgebieden waren heel dichtbij. Veel eetgelegenheden rond slechts de helft een papierrol tiolet, had naar beneden te kopen sommige. Een paar van de handdoeken en lakens waren zet terug in lade dat vochtige waren."

"The apartment was very close to everything. The Lourve, tour information and shopping areas were quite close. Lots of eating places around Only half a roll of tiolet paper, had to go down to buy some. A couple of the towels and sheets were put back into drawer that were damp."

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 10
9,5

+1 646 810 8678


Bel ons voor een snel
antwoord op al je vragen!

  • Klantenservice voor, tijdens en ook na je verblijf
  • Direct boeken met automatische e-mailbevestiging
  • Veilig online betalen. Ook via eigen bank met iDEAL