Overzicht

Locatie en kaart

Reviews (6) 7.3

Reviews over het appartement

6 reviews om eventuele twijfel weg te nemen. Laat je overtuigen en kies het perfecte appartement.

Realtime,
ongecensureerde reviews
Totaal score
Inchecken / uitchecken 8,7
Schoonmaak 6,3
Comfort 7,0
Prijs / kwaliteit 7,3
7,3

Sorteer op:

Sharon, vriendengroep, , Canada I 07 Oct 2016

"Verbinding maken met de eigendom manager was een uitdaging als hij ons verward met een andere client. Hij beloofde om e-mail van een kwitantie voor de contantbetaling maar nooit verzonden het zelfs na meerdere herinneringen en veelbelovende nogmaals te bereiden. In feite was hij niet ontvankelijk. De tweede badkamer douchegordijn was beschimmelde en zeer vuile badkamer. Het bed van de tweede slaapkamer was tegen een muur. Deze muur zeer beschimmelde rook en in het algemeen een slechte geur, waardoor het moeilijk om te slapen. De keuken was niet schoon en slecht meegeleverde. Magnetron was gebroken. Geen broodrooster en grill vuil. Het meubilair was bedekt met dekens die onrein werden. De enige fatsoenlijke over deze plek was de locatie en de airconditioning. Dit is de eerste met Waytostay en ik adviseer verwijdering van dit appartement van je aanbiedingen vanwege de slechte staat."

"Connecting with the property manager was challenging as he confused us with another client. Later he promised to email a receipt for the cash payment but never sent it even after several reminders and promising once more to prepare it. Basically he was no responsive. The second bathroom shower curtain was mouldy and very dirty bathroom. The bed of the second bedroom was against a wall. This wall smelled very mouldy and generally a bad odour making it difficult to sleep. The kitchen was not clean and poorly supplied. Microwave was broken. No toaster and grill dirty. The furniture was covered with blankets which were unclean. The only thing decent about this place was the location and air conditioning. This is the first with Waytostay and I recommend removal of this apartment from your listings because of the poor condition."

 
Inchecken / uitchecken 6
Schoonmaak 4
Comfort 4
Prijs / kwaliteit 4
4,5

“We're sorry that you had this problem during your stay. We have spoken to the owner who has apologised for the problem, and will definitely take into account your comments on the apartment to try to provide the best stay possible for future guests! We hope that this issue didn't stop you from enjoying Rome and that you come back soon!”

Anoniem, familie met jonge kinderen, Madrid, Spanje I 26 May 2016

"Het appartement is OK, maar zeer losse schoonmaken. Het was heel vuil"

"El apartamento está bien, pero la limpieza muy floja. Estaba bastante sucio"

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 6
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 7
7,8
Christian, familie met volwassen kinderen, paris, Frankrijk I 30 Oct 2013

"Ideaal gelegen, zeer goede ontvangst. Klein nadeel: windows sluiten niet daar van afdichtingskits, ontbrekende lamp van de lamp, trage waterdruk. Maar dan, zeer goed adres. "

"Idéalement placé, très bon accueil. Petit bémol : fenêtres ne fermant pas qu'on a du calfeutrer, ampoule manquante au lampadaire, pression d'eau poussive. Mais à part ça, très bonne adresse. "

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 8
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 10
9,0
Anoniem, familie met volwassen kinderen, Alphen aan den Rijn, Nederland I 09 May 2013

Anonymous heeft dit appartement net een cijfer gegeven, maar geen opmerkingen achtergelaten…

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 6
Comfort 7
Prijs / kwaliteit 8
7,3
PIERRE, familie met volwassen kinderen, PARIS, Frankrijk I 17 Nov 2012

"de ideale locatie, de uitstekende ontvangst van de eigenaar. vernieuwen werk zijn snel gedaan, meer zorg moet worden gegeven aan het schoonmaken."

"l'emplacement idéal, l'accueil excellent du propriétaire. des travaux de rafraîchissement sont à faire rapidement, un plus grand soin devrait être apporté au nettoyage."

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 6
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 8
8,0
Anoniem, familie met jonge kinderen, Fritzow, Duitsland I 07 Oct 2012

"Goede locatie, dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden. Typisch Italiaanse sfeer. Geweldige sfeer. Zeer lawaaiige! Slaap alleen met oordopjes mogelijk. Keuken is zeer klein. Kleine schotel. Aanwijzing: voor 7 personen is maximaal overdreven, geschikt voor 6 personen. "

"Gute Lage, sehr nahe an den wichtigen Sehenswürdigkeiten. Typisch italienisches Ambiente. Tolle Atmosphäre. Sehr laut! Schlafen nur mit Ohrstöpseln möglich. Küche sehr klein. Wenig Geschirr. Angabe: für 7 Leute ist übertrieben, maximal für 6 Personen geeignet. "

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 8
Comfort 7
Prijs / kwaliteit 7
7,5

+1 646 810 8678


Bel ons voor een snel
antwoord op al je vragen!

  • Klantenservice voor, tijdens en ook na je verblijf
  • Direct boeken met automatische e-mailbevestiging
  • Veilig online betalen. Ook via eigen bank met iDEAL