Overzicht

Locatie en kaart

Reviews (25) 8.2

Reviews over het appartement

25 reviews om eventuele twijfel weg te nemen. Laat je overtuigen en kies het perfecte appartement.

Realtime,
ongecensureerde reviews
Totaal score
Inchecken / uitchecken 8.1
Schoonmaak 8.4
Comfort 8.3
Prijs / kwaliteit 8.1
8.2

Sorteer op:

Cary, familie met volwassen kinderen, Toronto, Canada I 05 Aug 2016

"de locatie van het appartement was geweldig. Lichte, ruime. Airconditioning werkte goed. Op de keerzijde moeten sommige tegels in de badkamer-douche worden vervangen. Het zou leuk zijn om bieden essentials, afwasmachine zeep, koffie etc. bij aankomst. Als het lijkt een beetje belachelijk te hebben voor de aankoop van afwasmiddel voor een verblijf van drie dagen. Kussens en lakens waren niet grote kwaliteit met een niet zo groot kussen per bed. Graag wijs het minimumbedrag van de handdoeken werden verstrekt. Leuk zou zijn om een paar extra hebben. "

"the location of the apartment was great. Bright, spacious. Air conditioning worked well. On the downside, some tiles need to be replaced in the bathroom shower. It would be nice to provide essentials, dishwasher soap, coffee etc. upon arrival. As it seems a bit ridiculous to have to purchase dish soap for a three day stay. Pillows and sheets weren't great quality with one not so great pillow per bed. Like wise the minimum amount of towels were provided. Would be nice to have a few extra. "

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 8
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 8
8.5
Anoniem, familie met volwassen kinderen, , Duitsland I 17 Feb 2016

"Een beetje muren en sofa soms vuile versleten en tegels ontbreken, losse hulpstukken enz. Locatie goed, supermarkt in de buurt, metro 5 minuten lopen. "

"Einwenig abgenutzt, Wände und Sofa z.T. dreckig und Fliesen fehlen, Armaturen locker etc. Lage gut, Supermarkt in unmittelbarer Nähe, U-Bahn 5 Minuten Fußweg. "

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 7
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 8
7.8
David, zakenreizigers groep, , I 12 Jan 2016

David heeft dit appartement net een cijfer gegeven, maar geen opmerkingen achtergelaten…

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
10
Sunja , familie met jonge kinderen, Freiburg, Duitsland I 13 Dec 2015

"Waytostay verzorging was prima, extra, een kinderstoel was bezorgd! De locatie is onverslaanbaar. En het appartement groot genoeg voor 6 volwassenen. het appartement... maar helaas het tegenovergestelde: (1) niet een enkele wc-rol bij aankomst op zondag 2) aansluiting in de bovenste slaapkamer links van het bed gebroken (levensbedreigende), kunststof is gebroken weg 3) muren overal in het appartement hebben zeer sterke tekenen van slijtage (overal strips) (4) schimmel in de badkamer specie (5) niet genoeg gerechten, bril niet uniform (4 wijnglazen voor 6 volwassenen) (6) een volledige asbak van de vorige bewoner nog op de tafel op het terras 7) in het kader van de Bank was niet gezogen 8) stoel waren zat "

"Die Betreuung durch Waytostay war bestens, es wurde extra ein Kinderstuhl besorgt! Die Lage ist unschlagbar. Und die Wohnung groß genug für 6 Erwachsene. .... aber die Wohnung leider das Gegenteil: 1) nicht eine einzige Klopapierrolle bei Ankunft am Sonntag 2) Steckdose im oberen Schlafzimmer links vom Bett defekt (für Kinder lebensgefährlich), Plastik ist weggebrochen 3) Wände überall in der Wohnung haben sehr starke Abnutzungsspuren (überall Streifen) 4) Schimmel in den Badezimmerfugen 5) zu wenig Geschirr, Gläser nicht einheitlich (4 Weingläser für 6 Erwachsene) 6) voller Aschenbecher vom Vormieter noch auf dem Tisch auf der Terasse 7) unter der Couch wurde nicht gesaugt 8) Sessel waren durchgesessen "

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 6
Comfort 6
Prijs / kwaliteit 7
7.3

“Vielen Dank für Ihre Bewertung, wir haben die Mängel auch gleich an den Eigentümer weitergeleitet. Wir würden uns freuen, wenn Sie solche Angelegenheiten gleich bei Beginn Ihres Aufenthalts ansprechen, damit diese behoben werden können und Sie Ihren Urlaub voll und ganz genießen können. Der Eigentümer weiß nun Bescheid, wird sich über alle Kritikpunkte kümmern und hat sogar vor, die Wohnung von Grund auf zu erneuern. Wir hoffen, dass Sie Ihren Aufenthalt in Wien trotzdem genossen haben und Sie wieder gerne nach Wien reisen werden. ”

Maureen, vriendengroep, York, Verenigd Koninkrijk I 02 Dec 2015

"Ligging, gemakkelijk toegang tot de metro maar ook walkable naar het centrum. Appartement was schoon en voldoende ruimte. Alleen verbetering zou moeten uitrusten van de keuken beter, heb meer glazen en er waren geen graan kommen"

"Location was great, easy access to the underground but also walkable to the centre. Apartment was clean and plenty of space. Only improvement would be to equip the kitchen better, have more glasses and there were no cereal bowls"

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 8
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 8
8.0

“Many thanks for your kind feeback! We are really happy to know that you had a nice stay in Vienna! The apartment owner informed us that the kitchen equipment will be upgraded. We are looking forward to hearing from you soon!”

Anoniem, familie met volwassen kinderen, , Duitsland I 25 Oct 2015

"Het appartement had ruimte genoeg zelfs voor de levendige peuter reizen met ons. De locatie is geweldig: slechts een paar minuten lopen naar twee metrostations. Goede restaurants in de buurt. "

"The apartment had space enough even for the lively toddler traveling with us. The location is great: only a few minutes' walk to two metro stations. Good restaurants in the neighbourhood. "

 
Inchecken / uitchecken 7
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 8
8.8
Gary, vriendengroep, Georgetown, Canada I 13 Oct 2015

"Alleen teleurstellend deel van het verblijf was de check-in. Ik had gevraagd dat de toegangscode worden verstrekt voorafgaand aan ons vertrek voor Europa op vrijdag, September 25th maar niet hebt ontvangen. Op aankomst in het appartement, had ik een zeer onbeleefd persoon (ik neem het was de lokale eigendom manager) hekelen me voor geen toegangscode, niet zijnde kundig voor toegankelijk de voordeur (die niet functioneerde), enz. Ik heb niet sprak met dergelijks geweest sinds ik een kind (nu 59 was)."

"Only disappointing part of the stay was the check-in. I had asked that the access code be provided in advance of our departure for Europe on Friday, September 25th but didn't receive it. On arriving at the apartment, I had a very rude person (i assume it was the local property manager) berate me for not have the access code, not being able to open the front door (which was not functioning), etc. I haven't been spoke to like that since I was a child (now 59)."

 
Inchecken / uitchecken 4
Schoonmaak 10
Comfort 10
Prijs / kwaliteit 10
8.5

“Dear Gary, thank you for taking the time to leave us a review. We are sorry to hear that you had difficulties receiving the access code as this is normally provided prior to check-in. Please don´t forget that we are always available for contact before, during and after your stay if you have any questions. We hope this didn´t affect your stay and that you enjoyed your time in Vienna. ”

Elke, vriendengroep, , Duitsland I 30 Jun 2015

"1. 's morgens geen warm water - is gerepareerd, maar na oproep. Douche vloer mal gewrichten en verslaafde. Locatie in de buurt van door S- en u-Bahn. Slapende kamers aan de straatkant. Bij warm weer het is opwarmen leven zeer op de vloer, maar is alleen beschikbaar voor niet geluidsgevoelige gasten slapen met het geopende venster. Ruim appartement met volledig uitgeruste keuken en mooie, grote dakterras. Alles bij elkaar opwegen tegen de voordelen."

"Am 1. Morgen kein heisses Wasser - wurde aber nach Anruf repariert. Dusche OG Schimmelpilz an Fugen und Süchtigen. Lage in der Nähe von S-und U-Bahn. Schlafräume zur Strasse Seite. Bei warmen Wetter heizt sich die Wohnend im OG sehr auf aber bei offenem Fenster zu schlafen ist nur für geräuschunempfindliche Gäste möglich. Geräumige Wohnung mit gut ausgestatteter Küche und schöner, großer Dachterrasse. Alles in allem überwiegen die Vorteile."

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 6
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 7
7.3
Bernadette, familie met volwassen kinderen, Abcoude, Nederland I 12 Apr 2015

"Goede locatie. Boven supermarkt. MAAR er nauwelijks kithchen apparatuur (glazen, kommen) beschikbaar is. EN deze opmerking is al voorzien in twee jaar, zodat de eigenaar sterft niet lijkt te schelen... er is een groot terras maar slechts twee stoelen om op te zitten. Voor een appartement voor 6! De slaapkamers hebben niet een plek om te zetten uw kleren of koffer... De vooruitzichten is zo mooi, maar in de praktijk niet zeer comfortabel..."

"Good location. Above supermarket. BUT there is hardly any kithchen equipment ( glasses, bowls) availiable. AND this remark is already made for two years, so the owner dies not seem to care...there is a big terrace BUT only two chairs to sit on. For an apartment of 6 !!! The bedrooms do not have a place to put your clothes or suitcase.....So the outlook is nice but in practice not very comfortable....."

 
Inchecken / uitchecken 8
Schoonmaak 8
Comfort 4
Prijs / kwaliteit 6
6.5
Jean-pierre, vriendengroep, Bois-Colombes, Frankrijk I 03 Nov 2014

"goed gelegen, rustige en ruime maar geen bevestiging van sms verzonden bij aankomst en vertrek"

"bien localisé, calme, spacieux mais pas de confirmation des sms envoyes à l'arrivée et au départ"

 
Inchecken / uitchecken 7
Schoonmaak 10
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 8
8.3
Anoniem, zakenreizigers groep, , Denemarken I 20 Oct 2014

Anonymous heeft dit appartement net een cijfer gegeven, maar geen opmerkingen achtergelaten…

 
Inchecken / uitchecken 7
Schoonmaak 7
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 7
7.3
Detlef, vriendengroep, Köln, Duitsland I 28 Jul 2014

"Helaas zeer weinig porselein en bril in de keuken was. Ook ontbrak een koffiefilter. Anders was het zeer aangenaam en goede stations kunnen bereiken tussen twee metro gelegen."

"Leider war in der Küche sehr wenig Porzellan und Gläser. Ebenfalls fehlte ein Kaffeefilter. Sonst war es sehr angenehm und gut zu erreichen zwischen zwei UBahn Stationen gelegen."

 
Inchecken / uitchecken 10
Schoonmaak 8
Comfort 8
Prijs / kwaliteit 8
8.5

+1 646 810 8678


Bel ons voor een snel
antwoord op al je vragen!

  • Klantenservice voor, tijdens en ook na je verblijf
  • Direct boeken met automatische e-mailbevestiging
  • Veilig online betalen. Ook via eigen bank met iDEAL